zaterdag 25 augustus 2012

Klaar voor vertrek naar Kaapstad, nog 1 nachtje slapen

Nog een nachtje slapen en dan gaat ons groot avontuur beginnen! We hebben er ontzettend veel zin in!!
Alles staat gepakt, het was even puzzelen: stapeltjes gemaakt, veel te veel. Dan toch nog maar wat thuis laten. Welke schoenen neem ik mee? Kan het er nog bij? En zo ging dat de hele dag. Want het moet straks nog wel in de auto passen! En die zit al behoorlijk vol.
Oh ja, de auto's; die zijn gisteren goed in Kaapstad aangekomen, gelukkig... Maandag moeten we al naar de haven met ons carnet de passages om de auto vrij te laten geven door de douane. We zijn benieuwd of dat nog problemen gaat geven?!?

Kaapstad

Onze vakantie zal maandag beginnen met enkele dagen Kaapstad, we willen graag een en ander gaan bekijken. In ieder geval naar Robbeneiland, de rest zien we wel. We hopen dat we de auto niet mee hoeven te nemen in de stad, maar deze nog in de haven kunnen laten tot donderdag. Anders moeten we nog naar een veilige parkeerplaats op zoek. Maar ja, ook dat probleem wordt wel opgelost.

Actie voor Usakos

Onze actie voor de kinderen van Usakos loopt nog steeds. Als je nog geen bijdrage hebt overgemaakt, geen probleem: dat kan nog tot 11 september op het rekeningnummer hiernaast afgebeeld. Wil je meer weten, klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten