maandag 6 augustus 2012

Twaalf Volvo's op reis...

Het is alweer een maandje geleden, tijd voor een kort bericht. Nadat we de auto's naar Amsterdam hadden gebracht zijn ze naar Rotterdam verscheept. Onze verzegelde container is nog wel open geweest: iemand had zijn paspoort in het handschoenkastje laten liggen... dankzij de douane en Jan Thuis is dat nu terecht.
In Rotterdam werden de auto's op de MSC Vanessa geladen en die is nu onderweg naar Kaapstad. Daar wordt ze op 21 augustus verwacht, als alles meezit. Je kunt de MSC Vanessa zelf volgen op Internet, klik dan hier.
Ondertussen zijn wij niet de enigen die zich voorbereiden op de reis; in Zuid-Afrika rekenen ze ook op onze komst! De Volvo Owners Club SA heeft een leuk programma voor ons opgesteld en we voelen ons zeer welkom. Daarnaast verwachten we dat enkele clubleden met ons mee gaan rijden op de routes door ZA. Het wordt vast een geweldig en uniek treffen tussen Volvo-liefhebbers van beide zijden van de wereld.

Usakos

De actie voor de kinderen van Usakos loopt ook nog steeds goed: de stand is nu ca. €3000,- met nog enkele toezeggingen. We hopen nog op meer, dus als u nog niet hebt gegeven: doe dat nu! Rechts ziet u een kader met meer info. Klik daarop en zie hoe u ook kunt bijdragen aan het kinderdorp. De kinderen van Usakos zijn u dankbaar!
Uit 'De Republikein'
We hebben al de aandacht van de pers getrokken aldaar, getuige een kort artikel in de Namibische krant "De Republikein".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten