maandag 27 augustus 2012

Aankomst in Kaapstad op 27 augustus

Airbus A380
We zijn zondag zonder problemen en op tijd vertrokken vanaf Schiphol. Iedereen was er op tijd en het was geweldig leuk om iedereen weer te zien. We zijn met de nieuwe Airbus A380 gevlogen naar Dubai: dit is nu het grootste passagiersvliegtuig ter wereld en was nog hartstikke nieuw! We zaten heerlijk, veel ruimte en goede service. Helaas nog wel met problemen, het was erg warm aan boord.
In Dubai hadden we voldoende tijd om even rond te kijken; het ziet er daar erg luxe uit en alles glanst. Aan de muur natuurlijk alleen maar Rolex klokken... Shoppen was daar voor ons niet interessant, veel te duur.


Vervolgens met een A340 naar Kaapstad. We hadden regelmatig goed zicht op Afrika, dus dat was wel leuk. In Kaapstad stonden Tim, Sanne en Hans ons al op te wachten, onverwacht. Goed nieuws dat de auto's alle in goede staat klaar stonden. We kunnen ze morgen om 11 uur op gaan halen!

In Kaapstad zijn we samen met Sybrand, Meike, John en Madeleine eerst naar ons guesthouse gegaan, en daarna direct de Tafelberg op met de kabelbaan; het was erg mooi en helder weer, dus uitstekend uitzicht en een mooi uitstapje. Op de foto staan wij op de Tafelberg met uitzicht op Kaap De Goede Hoop. We hopen daar donderdag naar toe te kunnen gaan. Morgen staan Robbeneiland en de Waterfront op het programma. Maar nu eerst maar eens naar bed, want 2 uurtjes slaap was toch wel weinig...

2 opmerkingen:

  1. Hallo,

    Prachtig dat ik dit kan lezen, want ik gedachte vloog ik mee.....nu lees ik dat alles goed is verlopen! Jullie hebben ook al mogen genieten van het prachtige uitzicht van de tafelberg! super, doe iedereen de groeten van me en supertijd toegewenst ik blijf jullie volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier met jullie reis. Ik zal regelmatig jullie blog bekijken. Mijn ouders rijden ook mee en we zullen jullie in Solitaire waarschijnlijk ook ontmoeten. Geniet ze!!

    BeantwoordenVerwijderen