Kinderdorp Usakos - Namibië

De teams 3, 4 en 5 van de CVSAE 2012 willen graag de school in het Kinderdorp Usakos steunen met een donatie. Dit kinderdorp is ruim twintig jaar geleden opgericht door Frits en Hanneke Koopmans uit Etten-Leur. In dit kinderdorp worden wezen, zieke en gehandicapte kinderen opgevangen met het doel dat ze een zelfstandige toekomst op kunnen bouwen. Frits en Hanneke hebben enige tijd geleden het project overgedragen. Nadat het niet zo goed meer ging, besloten ze dit jaar opnieuw naar Usakos te vertrekken en de directe leiding weer op zich te nemen.
Dit geweldige initiatief willen we graag ondersteunen door tijdens ons bezoek een cheque aan te bieden. Ze kunnen nog veel geld gebruiken om hun goede werk voort te zetten. Daarnaast zal ons bezoek met de oude Volvo's uit Nederland zeker de nodige publiciteit trekken, die ze ook goed kunnen gebruiken.
Daarom zijn wij een inzamelactie gestart voor dit goede doel. Op dinsdag 11 september 2012 zullen wij tijdens ons bezoek het ingezamelde geld symbolisch overhandigen. Dan kunnen we ook met eigen ogen zien hoe en waar het geld besteedt zal worden. Hiervan zullen we zeker verslag doen in deze blog.
Geef de kinderen in Usakos een steuntje in de rug en help ze een goede toekomst op te bouwen! Graag zien we uw donatie tegemoet op ING rek.nr. 4157780 tnv F. Boeijen inz. Usakos. Wij zorgen dat alle donaties volledig naar het kinderdorp gaan.
Hartelijk dank voor uw bijdrage! Neem gerust eens een kijkje op www.usakos.nl om meer over het kiinderdorp te lezen.

Sponsoren

Dankzij vele kleine en enkele grote sponsors hebben we al een behoorlijk bedrag opgehaald. De grootste sponsoren tot nu toe vermelden we hier graag:1 opmerking:

  1. Wat een schrik!! En hoe moet dat nu zonder daktent!! Hebben jullie wel genoeg alcoholische versnaperingen bij jullie om Meike en Sybrand wat op te beuren?? Is de Amazone erg beschadigd, of valt de dame met wat uitdeuken, faceliften, botoxen nog op te kalefateren?
    Ik hoop dat de laatste week zonder verdere problemen zal verlopen. Toch weer even in een vakantiestemming komen!! Gezond weer thuiskomen, hoor.

    Nog mooie dagen en veel genieten toegewenst. Groetjes van Sjoerd en Femke

    BeantwoordenVerwijderen